0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@realmadrid

OZBILJAN UDARAC ZA MADRIĐANE: Real ostao bez zvezde tima, povreda će ga sprečiti da igra i EURO

Objavljeno: 18.12.23 u 09:50

Anćeloti je već najavio aktivnost na tržištu u januaru.

Fudbaleri Real Madrida nisu imali mnogo prostora za slavlje nakon pobede nad Viljarealom (4:1), pošto se na pomenutom meču David Alaba, doživeo je izuzetno tešku povredu i za njega je sezona završena.

On se nakon jednog duela sa Đerarom Morenom uhvatio za koleno i pao na zemlju, zatim je uz pomoć lekarskog tima Madriđana napustio je terenu u 33. minutu sa bolnom grimasom na licu. Kasnije je ustanovljeno da je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena i da je sezona za njega završena.

„Nikada mi se još nije dogodilo da trojici igrača puknu ukršteni ligamenti u četiri meseca, neverovatno“ – rekao je šokirani Anćeloti nakon meča.

Ovo je novi ozbiljan udarac za Madriđane koji imaju ozbiljnih kadrovskih problema ove sezone. Anćeloti je već najavio aktivnost na tržištu u januaru.

„Nije dobro, videćemo da li možemo nekoga da kupimo tokom januara“ – rekao je Italijan nakon meča.

Iskusnog defanzivca narednih dana čeka operativni zahvat i jasno je da će propustiti i predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter