0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

IGOR DULJAJ TRENER SA PRAVOM EMOCIJOM: Ovo je razlika između trenera Partizana i Bahara! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.23 u 15:10

Možda je upravo emocija ključan faktor u ovom poslu.

Da je nekao rekao da će sezona Partizana u domaćem šampionatu teći ovako, niko ne bi verovao. Nakon veoma lošeg izdanja u prošloj takmičarskoj godini i katastrofalnih partija u evropskim kvalifikacijama, verovatno da ni sam Duljaj nije sanjao da će njegov tim biti na prvom mestu Mozzart Bet Superlige Srbije i imati niz od 13 pobeda za redom.

FOTO: Starsport

Ono što razdvaja Igora Duljaja od većine trenera u našoj zemlji je istinska ljuba prema klubu i srčanost koju pokazuje na svakoj utakmici. Veruje u svoje igrače, bodri ih i onda kada su svi smejali pojačanjima tima iz Humske, kada su svi bili uvereni da će ‘crno-beli’ imati goru sezonu od prošle, a iskusnom stručnjaku dali minimalni rok na klupi.

FOTO: Starsport

Međutim, Duljaj ih je sve demantovao. On živi za Partizan, poznaje klub, a i bio je dugogodišnji fudbaler ‘crno-belih’. Upravo je to možda razlika između Baraka Bahara i njega, ta iskrena emocija prema klubu, a setimo se kako su Vladan Miloš Milojević sa ogromnom strašću i srčanošću vodili Crvenu zvezdu, a to može biti veoma ključan faktor, pogotovu u našem fudbalu. 

FOTO: Starsport

Ova činjenica govori i radost Igora Duljaja nakon pogotka Mihajla Ilića za pobedu protiv Čukaričkog, a da kako je on naveo nije ni video pogodak. Nije mu bitan ni kakav, ni ko je dao, nego samo pobeda i timska igra. Kod Izraelca nema emocije, do sada je nije pokazao. Ali, dobro, zna se zašto je i došao, da bi mogao preko Zvezde da dođe do nekog evropskog velikana. 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsportlifestyle)

JA KREČIM, A ONI ME IZVODE: Laušević nikada neće zaboraviti mamurluk sa Divcem i Stojakovićem

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter