0
Košarka

KOSARKA KOSARKASKA REPREZENTACIJA YUGOSLAVIJE DIVAC VLADE, STOJAKOVIC PREDRAG & BODIROGA DEJAN BGD, 29.07.2002. FOTO: SRDJAN STEVANOVIC

JA KREČIM, A ONI ME IZVODE: Laušević nikada neće zaboraviti mamurluk sa Divcem i Stojakovićem

Objavljeno: 15.11.23 u 14:55

 Laušević je dve decenije živeo u Americi i za to vreme je uspeo da stvori veliko prijateljstvo sa Stojakovićem i Divcem.

Poznati glumac Žarko Laušević je preminuo u sredu, 15. novembra u svojoj 63. godini. Ipak, mnogi ne znaju da se Laušević u svom životu nije bavio samo glumom.

Laušević je sa svoje 33. godine otišao u Sjedinjene meričke Države, a u jednom od svojih intervjua otkrio je da je tokom života u Njujorku gde je radio kao moler kod njega svraćali Vlade Divac i Predrag Stojaković

„Često su Vlade Divac i Peđa Stojaković dolazili u Njujork i, kada bi gostovao Sakramento, pozvali bi nas da idemo negde na večeru. Prvo da odgledamo utakmicu, pa na večeru“ – počeo je Laušević svoju priču, pa gotovo u dahu otkrio i sledeće:

„Jednom se potrefio Ćiprijani i sad boriti se… Nit je da se ja borim sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, bez obzira koliko hoćeš i želiš, samo te pogledaju kao: Nemoj, molim te! Tu je bilo i neko vino koje ne znam koliko košta. Njujork noću i ne poznajem, ne izlazim, i… Sutradan mamuran dolazim i shvatim da ja, u stvari, radim moleraj prva vrata pored Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a ceh je sinoć bio ne znam ni koliko. To je neki apsurd… Učinilo je sve to da budem oprezniji“ – rekao je Laušević. 

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter