0
Fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA VEČERAS IGRA ZA PONOS, GRB, ALI I ČAST SRPSKOG FUDBALA: Vreme ja za osvetu u paklu ‘Marakane!’

Objavljeno: 07.11.23 u 08:05

Veoma bitan meč za ‘crveno-bele’.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas na čuvenoj ‘Marakani‘ dočekuje Lajpcig u okviru drugog kola Lige šampiona. Ovaj duel pokazaće da li je četa Baraka Bahara dovoljno zrela da se vrati digne iz pepela i vrati nadu navijačima da je ovo ipak bio jedan ružan san i nastave sjajne partije sa starta sezone.

Takođe, na večerašnjem susretu ulog je veliki, ali svaka utakmica nekadašnjeg osvajača ‘ušatog pehara’ je takva, jer dres tima iz Ljutice Bogdana ima posebnu težinu. Do sada su svi srpski predstavnici osvojili svega dva boda u Evropi, što je prouzrokovalo pad na FIFA rang listi. Dakle, pobeda Crvene zvezde nad nemačkim timom znači dosta toga i veoma je bitna da se ostvari pozitivan rezultat.

Ono što je najbitnije je da Bahar i njegovi izabranici budu svesni da igraju za sveti grb koji je nekada pokorio Evropu i Svet od koga su strepeli najjači klubovi. Nakon remija sa TSC-om navijači su reagovali i to je ispalo pozitivno, pošto su ‘crveno-beli’ za vikend pobedili surdulički Radnik sa 3:1.

Međutim, ne može ‘fenjeraš‘ da bude neko merilo forme, ali su ‘kupili’ mir do večeras. Naravno, pritisak je ogroman, ali ‘na muci se poznaju junaci’. Izraelac definitivno mora Jovana Mijatovića da pusti od prvog minuta, jer iz utakmice u utakmicu dokazuje koliko voli klub i ostavlja srce na teren.

U prošloj utakmici Lajpcig je slavio rezultatom 3:1, ali sada je vreme da osete pakao ‘Marakane‘ koji je Marku Rozeu itekako poznat i da ostave srce na teren. Večeras je biti ili ne biti!

OGLASIO SE VAZURA NAKON ‘NAPADA’ NA DULJAJA: ‘Razočarani smo – Iz svečane lože vređaju porodicu našeg trenera!’ (VIDEO)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter