0
Domaći fudbal

Milos Vazura during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE VAZURA NAKON ‘NAPADA’ NA DULJAJA: ‘Razočarani smo – Iz svečane lože vređaju porodicu našeg trenera!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.23 u 22:50

Zaista nemile i nepotrebne scene.

Fudbaleri Partizana su došli do pobede protiv ekipe Novog Pazara u meču 14. kola Mozzart Bet Superlige rezultatom 0:1. Nakon meča svoje utiske izneo je trener Igor Duljaj, a pri samom kraju konferencije za štampu desio se jedan sramotan čin. Naime, treneru Partizana jedan od ‘novinara’ nešto je dobacio, a više o tome možete videti – OVDE!

Tim povodom ubrzo su se oglasili iz Partizana, tačnije saopštenje je izdao Miloš Vazura:

‘Prezadovoljni smo pobedom u Novom Pazaru, tim pre što je izvojevana na tako teškom gostovanju u muškoj, fer utakmici, čime je uspeh tima veći. Ipak, ostaje i gorak ukus zbog svega što se dešavalo posle utakmice, kada je naš trener Igor Duljaj verbalno napadnut dok je davao izjavu, što se moglo čuti u TV prenosu. Razočarani smo, jer nismo očekivali onako ponašanje od kluba sa kojim imamo izuzetno prijateljske odnose, a koji je dopustio da lica iz svečane lože vređaju porodicu našeg trenera i govore sve i svašta. Koliko znam, na stadionu je trebalo da bude ograničen broj ljudi, koji sa sve timovima i stručnim štabovima ne premašuje brojku od 150, čija imena su sigurno poznata, jer se u okolnostima kada je klub sankcionisan ulazi samo uz lični dokument. Pitanje je kolika je ta brojka bila na ovom meču, posto naša ekspedicija nije brojala više od 35 clanova i ko su ljudi koji vređaju trenera drugog kluba iz restriktivne zone?!’ – napisao je Vazura i potom dodao:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

‘U okolnostima kada je stadion pun, uz prisustvo publike, takve stvari su uobičajen dekor na našim stadionima, ali ovo su vanredne okolnosti, u kojima se iz svečane lože čuju uvrede i ružni povici trener koji ih ničim nije izazvao. Otuda je naše razočaranje veće, jer, ponavljam, sa Novim Pazarom tradicionalno imamo prijateljske odnose i ne znamo zašto se ovo dogodilo i ko je odgovoran. To ipak nije bio na kraj, na konfrenciju za medije, gde su dva trenera pokazala gospodske manire i uzajamno poštovanje je poslat provokator sa namerom da izazove reakciju našeg trenera, koji je zadržao prisebnost i pokazao kakav je čovek.’ – zaključio je sportski direktor Partizana.

20
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter