0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

VIKTOR ROGAN PORUČIO: ‘Iznenađenja u Kupu su uvek moguća!’

Objavljeno: 31.10.23 u 17:25

‘Želimo da što dalje doguramo u Kupu Srbije, prelepo je bilo prošle godine u finalnoj utakmici.’

Fudbaler Čukaričkog, Viktor Rogan je za klupski sajt govorio o predstojećoj utakmici Kupa Srbije koju ‘Brđani’ igraju protiv  Radničkog sa Novog Beograda sutra od 13 časova. On je rekao da je to izuzetno zahtevna utakmica i da je najvažnije da ozbiljno pristupe utakmici.

– Izuzetno zahtevna utakmica, posebno posle evropskih i derbi utakmica u našem prvenstvu. Nemamo pobedu već pet mečeva u nizu, a sada će biti najvažnije da ozbiljno pristupimo utakmici, protiv rivala koji poseduje kvalitet i koji će sigurno biti motivisan, na domaćem terenu. Iznenađenja u Kupu su uvek moguća, jedno se već dogodilo – istakao je.

Dodao je da žele da što dalje doguraju u Kupu.

-I mi smo se pre dve godine opekli upravo u prvoj rundi u Loznici, verujem da nam je sve to dobra opomena. Želimo da što dalje doguramo u Kupu Srbije, prelepo je bilo prošle godine u finalnoj utakmici, malo nam je nedostajalo da dođemo i do trofej – govorio je.

Za vikend je tim sa Banovog brda remizirao sa Vojvodinom rezultatom 2:2, a utakmica je pala u drugi plan pošto se igrač Čukaričkog, Vojin Sefarimović teško povredio.

 -Sve je bilo u senci povrede Vojina Serafimovića. Zaista je taj momenat i sve što se dešavalo nekoliko minuta posle toga izgledalo strašno. Nikad ranije nisam video uživo takvu povredu i iskreno se nadam da neću ni u budućnosti. Odmah sam pritrčao Voji, pomerio ga i okrenuo na bok i čim je naš medicinski tim ušao sklonio sam se, nisam mogao da gledam. Najbitnije je da nije bilo težih posledica i da će se Voja brzo vratiti na teren – jasan je bek tima sa Banovog brda.

Potom se osvrnuo na taj susret.

– Ušli smo zaista dobro u utakmicu, u kratkom vremenskom intervalu napravili smo tri dobre šanse, dve je imao Janković, jednu Miladinović kad mu je u poslednjem trenutku pobegla lopta. I kad to nismo iskoristili, kao u nekim prethodnim susretima, usledila je kazna. Primili smo dva brza gola, prvi posle prekida. Znao sam da možemo da se vratimo i posle 0:2, a dodatno nas je ujedinila Vojina povreda, želeli smo i zbog njega da odigramo što bolje do kraja. Pokazali smo karakter i zasluženo osvojili bod – naveo je on.

Rotacije su normalna stvar.

-Duga je sezona, igramo na tri fronta i rotacije su sasvim normalna stvar. Ko god da je na terenu, mora da da maksimum, i svakako je da ćemo svi morati mnogo bolje u nastavku sezone – poručio je Viktor.

Izabranike Igora Matića nakon susreta Radničkim očekuje vrlo zahtevan raspored.

-Znamo šta nas čeka, ali zaista trenutno ne razmišljamo o tim mečevima. Kad prođe utakmica sa Radničkim, imaćemo tri dana da se spremimo za derbi sa ekipom iz Bačke Topole. A potom sve ostalo – zaključio je Rogan.

ĐORĐEVIĆ NAKON SMENE SA MESTA SELEKTORA ‘ORLIĆA’: ‘Ovo je logična odluka!’ (FOTO)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter