0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DUDIĆ NAJAVIO OFANZIVU NA PARTIZAN: ‘U goste nam dolazi vodeći tim prvenstva, idemo na gol više!’

Objavljeno: 24.10.23 u 19:50

‘Mi smi ekipa koja preferira napadački stil igre!’

Šef stručnog štaba Radničkog 1923 iz Kragujevca, Feđa Dudić je pred susret sa Partizanom izneo svoja očekivanja. Nesueđni trener Novog Pazara je istakao da ih je pobeda protiv Napretka Kruševcu dodatno podigla i da su sada svi zadovoljniji.

-Naravno da je pobeda u Kruševcu dodatno podigla atmosferu u ekipi, što je u neku ruku i normalno, jer kada se pobeđuje, onda su svi zadovoljni. Ono što mene kao trenera posebno raduje jeste što su te pobede posledica dobre igre, a ne plod neke slučajnosti. To je po meni najveći benefit iz ovih poslednjih nekoliko utakmica i jasan pokazatelj da smo na pravom putu – započeo je.

Poručio je da igraju protiv vodećeg tima sa odličnim ofanzivnim karakteristikama.

– U goste nam dolazi vodeći tim prvenstva, ekipa koja zaslužuje maksimalno poštovanje sa naše strane. Podatak da su na deset odigranih utakmica postigli 25 golova jasno ukazuje na to da im je navala jači deo tima. Da ne pričam o tome da u toj ofanzivnoj liniji imaju igrače koji su u stanju da svojim individualnim kvalitetom rešavaju utakmice kada ekipi ne ide baš najbolje – naveo je on.

Pokušaće da iskoriste mane protivnika.

-Takođe, jako su opasni i prilikom ofanzivnog prekida, što se najbolje videlo na prethodnoj utakmici u Subotici. Naravno, kao i svaka druga ekipa i oni imaju određenih mana u igri koje ćemo pokušati da iskoristimo – kazao je Feđa.

Najavio je ofanzivu na ‘crno-bele’.

– Mi smo u poslednjih nekoliko utakmica pokazali da smo ekipa koja preferira napadački stil igre, na gol više. Sigurno je da od takvog pristupa nećemo odustati ni na utakmici protiv Partizana. Mi jednostavno nismo ekipa koja će da se spusti u nisku zonu i igra na 0:0. Mada, ako ćemo iskreno, teško je i igrati na takav način protiv jedne ekipe koja ima takav ofanzivni kvalitet – jasan je strateg tima iz srca Šumadije.

Pozvao je navijače u što većem broju.

– Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da nas podrže na sutrašnjoj utakmici. Znam da je nezgodan termin i da većina naših navijača ima radne obaveze, ali se ipak nadam da će veliki broj naših pristalica doći da pruži podršku ovim momcima koji su to svojim odnosom prema klubu i ostvarenim rezultatima u poslednjih par utakmica apsolutno zaslužili – zaključio je Dudić.

Podsetimo, fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca Partizana igraju meč zaostalog ćetvrtog kola Mozzart Bet Superlige Srbije  sutra od 14 časova.

ROZEA NE VEŽU LEPE USPOMENE ZA ZVEZDU: ‘Oni su težak protivnik, dolaze iz male lige u kojoj ste posebno motivisani!’

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter