0
Fudbal

FOTO: Starsport

DANAS ‘BRĐANI’ KREĆU SVOJ EVROPSKI PUT: Da li tim sa Banovog brda može do senzacije!?

Objavljeno: 24.08.23 u 09:10

Očekuje nas prava borba.

Fudbalei Čukaričkog večeras od 21 čas gostuju ekipi Olimpijakosa u okviru plej-of runde za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope. Ovaj će biti veoma težak sa tim sa Banovog brda, a to je konstatovao i pomoćni trener ‘brđana’, Milan Lešnjak.

– Očekuje nas teška utakmica protiv ozbiljne ekipe. Olimpijakos je klub vrhunski tim, sa velikom tradicijom, poslednjih godina je lider grčkog fudbala. Naši igrači će dati maksimum i potruditi se da reprezentuju klub, sebe i zemlju iz koje dolaze. Istina je ono što je nihov trener rekao, da nema favorita, ali trenutno dajem njima više šanse zbog kvaliteta i iskustva. Ono što je bitno jeste to da imaju navijače koji su fanatični i to je ozbiljan vetar u leđa ovom klubu.

Uloga favorita daje se grčkom gigantu, ali sa pravom pošto su redovni učesnici evropskih takmičenja, ali ne mora uvek da bude tako. Tim iz Pireja je u prethodnom kolu kvalifikacija prošao Genk, u prvom susretu bilo je 1:0 za Olimpijakos, da bi u Belgiji bilo 1:1 i to je bilo dovoljno da ‘crveno-beli’ dođu na megdan ekipi Čukaričkog.

Ovo će biti pravi test za srpskog predstavnika, nakon odigrane istorijske sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije, pošto su zauzeli treče mesto i došli do finala Kupa, gde su poraženi od Crvene zvezde sa 2:1. Ovaj duel možete pratiti na kanalina Arena Sport Premium 1 RTS 2.

KVOTE EFBET KLADIONICE ZA OVAJ SUSRET:

OLIMPIJAKOS 1.23

NEREŠENO 6.80

ČUAKRIČKI 6.80

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter