0
Evroliga

from left Tristan Vukcevic, Aleksa Avramovic, Yam Madar, Dante Exum, Mathias Lessort, Kevin Punter and Danilo Andjusic celebrate after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FENERBAHČE ‘KRADE’ JOŠ JEDNOG IGRAČA PARTIZANU: Iskusni plej se seli u Tursku?

Objavljeno: 21.07.23 u 10:24

Evroliga sve jača.

Pre oko nedelju dana pojavila se informacija da je Partizan zainteresovan za brazilskog plejmejkera – Raula Neta. Ipak, ništa ozbiljnije od interesovanja se nije desilo na relaciji ‘crno-belih’ i ovog iskusnog plejmejkera.

FOTO: Youtube/Screenshot

Jutros su pouzdani izvori preneli da će Neto ipak igrati Evroligu, ali ne u dresu Partizana. U završnim pregovorima sa iskusnim plejmejkerom nalazi se ekipa turskog Fenerbahčea.

Neto je zaista dugi niz godina u NBA ligi, odigrao je preko 400 utakmica i nema potrebe bilo kome da se dokazuje, kada je reč o njegovim kvalitetima. Nešto ranije tokom ovog prelaznog roka, Fenerbahče je ‘ukrao’ Partizanu, Jama Madara, a sada isto želi da učini i po pitanju Raula Neta.

4
11
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter