0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GLAZER ODUŠEVIO PARADOM: Evo kako se sprema za trening! (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.23 u 12:55

Izraelski golman opravdao očekivanja.

FK Crvena zvezda je u ranoj fazi letnjeg prelaznok roka angažovao izraelskog reprezentativca Omrija Glazera. Visoki golman je u kratkom vremenskom intervalu pokazao da će predstavljati kapitalno pojačanje za srpskog šampiona. Krase ga mnogi kvaliteti koji su imperativ za moderne čuvare mreža, poput: perfektnog refleksa, istrčavanja na loptu, pozicioniranja na golu i igra nogom, gde je akcenat na otvaranju napada iz poslednje linije ekipe.

Pored golmanskih kvaliteta, Omri Glazer je fascinirao domaću fudbalsku javnost kao ličnost. U okviru formata emisije “Na trening sa”, koja se emituje na zvaničnom Jutjub kanalu FK Crvena zvezda, nailazimo na naročito interesantan intervju u kome je golman ‘crveno-belih’ otkrio mnoge zanimljive detalje o svom privatnom životu. Glazer je govorio o tome kako se priprema za utakmicu, koju muziku sluša, ali i istakao sa kim u timu provodi najviše vremena i izdvojio Srđana Mijailovića kao najduhovitijeg.

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter