0
Košarka

FOTO: Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

JOŠ JEDAN AS ’CRNO-BELIH’ U PANATINAIKOSU: Ataman sklapa paklenu ekipu! (FOTO)

Objavljeno: 10.07.23 u 21:00

Tim Željka Obradovića ostaje bez još jednog važnog igrača.

Imaju iza sebe odličnu sezonu košarkaši Partizana, osvojivši AdmiralBet ABA ligu nakon deset godina čekanja, pobedivši Crvenu zvezdu u finalnoj seriji 3:2. Istakli su se sjajnim partijama i u Evroligi gde su bili na korak od fajnal-fora, kada su poveli 2:0 u seriji protiv Real Madrida, ali su ’kraljevi’ na kraju preokrenuli i trijumfovali 3:2.

Ipak na kraju sezonu klub su napustili nosioci igre ‘crno-belih’  Matijas Lesor i Dante Eksum, ali su ugovore produžili Kevin Panter i Zek Ledej, pominjalo se i da bi Džejms Naneli mogao u Barselonu. Međutim, Panatinaikos se ne zaustavlja, pored Lesora, novi igrač grčkog tima postaće Janis Papapetru. On je I ranije izrazio želju da se vrati u ‘zeleni’ dres.

FOTO: Starsport

Papapetru je ranije danas dao izjavu o ovim špekulacijama i rekao da ne razmišlja previše o tome jer je na odmoru.

-Mnogo toga se pričalo o tome gde ću nastaviti da igram, ali verujem da nije sve istina. Trenutno uživam u odmoru, nisam previše analizirao ništa, sve opcije su otvorena. Nisam doneo odluku, videćemo kako će se situacija razvijati. – istakao je.

Ali, kao što možemo primetiti situacija se menja iz sekunde u sekundu, a Panatinaikos je Grku ponudio ugovor na dve godine i zaradu 1,5 miliona evra. Prošle sezone je u ‘crno-belom’ dresu u Evroligi postigao 5,4 poena, 1,8 skokova i 0,9 asistencija na nepunih 21 minuta u igri.

0
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter