0
AdmiralBet ABA Liga

during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 2 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 15, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ POBESNEO NA KONFERENCIJI: Treba da nas pobede tri puta, da idem ja?! (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.23 u 22:30

Evo šta je crnogorski stručnjak imao da kaže.

Večeras Partizan i Crvena zvezda su igrali svoj drugi meč finalne serije regionalne lige, a crno-beli imaju minimalnu prednost nakon pobede pred svojim navijačima u prvom meču.

Partizan je ponovo slavio, ovaj put rezultatom 87:78.

Nakon meča trener gostujuće ekipe, Duško Ivanović, izneo je svoje mišljenje.

„Zaslužena pobeda Partizana. Maksimalno je iskoristio prednost domaćeg parketa. Imali smo šanse da dobijemo oba meča, ali nismo uspeli, jer smo imali mnogo oscilacija, mnogo grešaka, koje su pomogle Partizanu da stigne do pobede“, naglasio je Duško Ivanović, pa nastavio:

„Partizan  vodi u seriji sa 2-0, ali za titulu su potrebne tri pobede. Okrećemo se utakmicama koje slede i verujem da možemo da stignemo do trona. U meču koji je ostao iza nas ključ je bila odbrana, odnosno pad u odbrani“.

„Nismo klonuli duhom, verujemo da možemo do trona. Verujem ja, veruju svi u ekipi, svi u klubu. To je jedini način da stignemo do cilja sa kojim smo ušli u finalnu seriju. U utakmicama koje slede, moramo da održimo nivo energije u oba smera, moramo da svedemo oscilacije i greške na minimum, a da povećemo fokus, jer će kao i u prethodna dva meča presuditi slobodna bacanja, greške, sitni detalji“.

Desio se na konferenciji i incident, gde je strateg prekinut za vreme priče i želeo je da napusti razgovor za medije.

Da li ja da idem? Na šta ovo liči? – rekao je nekadašnji košarkaš.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter