0
AdmiralBet ABA Liga

Danilo Andjusic Yam Madar ABA liga, Finale prva utakmica, Partizan - Crvena Zvezda, Srbija, Beograd 13.6.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ANĐUŠIĆ NAKON POBEDE: „Očekujem agresivniju Zvezdu u nastavku“!

Objavljeno: 14.06.23 u 08:50

Bek „crno-belih“ smatra da će njihov rival biti dosta bolji u nastavku serije

Košarkaši Partizana slavili su u prvoj utakmici finala ABA lige protiv Crvene zvezde rezultatom 88:80. „Parni valjak“ je pred svojim navijačima stigao do prednosti i na najbolji mogući način im se odužio za novi rekord, koji su postavili sinoć.

Košarkaš „crno-belih“, Danilo Anđušić, izneo je svoje utiske nakon meča. On je rekao da je njegov tim igrao dosta dobro u oba pravca, dok je Crvena zvezda izašla bez energije.

Naravno da znači pobeda u prvoj utakmici, najvažnije da smo pobedili. Sad očekujem reakciju Zvezde s obzirom na to da danas, pogotovo prvo poluvreme, nisu, pre svega energetski igrali na najbolji mogući način. Doduše i mi smo odigrali sjajnu utakmicu i napadački i odbrambeno, i mislim da smo im otežali igru koju forsiraju cele godine. Drugo poluvreme smo malo stali, oni su uspeli da se vrate u igru, ali smo iskontrolisali utakmicu i dobili, što je najvažnije. Sledeću igramo opet pred našim navijačima, oni su nam sigurno velika podrška, daju nam veliko samopuzdanje da ostvarimo još jednu pobedu i da idemo u goste sa osetnom prednošću – to je cilj.

VESTI O PARTIZANU:

Očekuje dosta agresivnije „crveno-bele“ i ističe da će smirenost u krucijalnim trenucima presuditi.

Očekujem da reaguju, pre svega većom agresivnošću u odbrani, to je sigurno, to je njihov stil i tako igraju cele godine. Mislim da danas nisu igrali na tom nivou i sigurno da će reagovati na taj način. Nema tu sad preterano mnogo nepoznanica, igrali smo sto puta ove godine, igraćemo i u plej-ofu, i nema mnogo toga čime možemo jedni druge da iznenadimo. Pobediće ko bude bio smireniji u najvažnijim trenucima i to je ono što je važno. Najbitnije je da zaboravimo ovu utakmicu…Dobili smo, to je najvažnije, idemo dalje, pripremamo se kao da je 0:0 – zaključio je Anđušić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter