0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

PARTIZAN NAJGLEDANIJI U EVROPI: „Crno-beli“ probili neverovatnu cifru od 500 hiljada!

Objavljeno: 13.06.23 u 21:20

Zaista nesvakidašnje brojke kluba iz Humske

Košarkaši Partizana trenutno igraju prvi meč finala ABA lige protiv Crvene zvezde. Izabranici Željka Obradovića vode na poluvremenu, pred svojim navijačima, sa ogromnih 56:36.

Navijači „crno-belih“ su kao i mnogo puta ove sezone i večeras ispunili beogradsku Štark arenu do poslednjeg mesta. Nakon ove utakmice, oni su prešli magičnu cifru od 500.000 navijača u sezoni 2022/23. a povodom toga se oglasio i klub na zvaničnom tviter profilu.

 

 

10 minuta pre početka utakmice, navijači Partizana su uveliko „probili“ magičnu granicu od pola miliona gledalaca u sezoni 2022/23! Hvala Grobari – piše na sajtu Partizana.

Podsećamo, finale ABA lige igra se na tri dobijene utakmice. „Crno-beli“ će biti domaćini u prva dva meča, nakon toga se igraju dve utakmice u Pioniru (ako bude bilo potrebe) a eventualna majstorica održaće se u Beogradskoj areni.

VESTI O PARTIZANU:

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter