5
Košarka

from left Ioannis Papapetrou, Tristan Vukcevic, Uros Trifunovic, Kevin Punter, Yam Madar, Aleksa Avramovic and Dante Exum during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PORUKA KOŠARKAŠA PARTIZANA PRED MEČ SA ZVEZDOM: Evo šta su Panter i družina poručili!

Objavljeno: 11.06.23 u 20:35

Finale ABA lige se bliži, dva stuba košarke na ovim prostorima, Crvena zvezda i Partizan igraće u velikom finalu, a košarkaši crno-belih su pozvali Grobare za fer i korektno navijanje i pored težine susreta.

„U utorak i četvrtak budite uz crno-beli tim. Zajedno smo izborili prednost domaćeg terena, hajde zajedno i da je odbranimo. Srce, ruke, glas. Bez ikakvih ispada, jer mi smo Partizan,“ poruka je kluba iz Humske.

 

Crno-beli imaju prednost domaćeg terena, ali kako su obe ekipe izgubile pred svojim navijačima u Evroligi, to ne bi trebalo da ima toliku težinu.

9
3
5 Komentara
  1. BRAVO ZA SVE GROBARE! UVEK STE BILI GOSPODA, OSTANITE GOSPODA DO KRAJA! POKUŠAVAJU SVIM I SVAČIM DA SE SLUŽE NAŠI NEPRIJATELJI,ALI MI SMO INSTITUCIJA NA PLANETI KOJA SE ZOVE P A R T I Z A N ! ! !(VERAN GROBAR PARTIZANU ODAN!)

    0
    0
    Odgovori
  2. Cokijevi puleni na celu sa Cokijem ste prekardasili, vristite, kukate, trazite spas ali uzalud padate kao gnile kruske jer je ZOCEV BEDEM MNOGO VISOK ZA VAS, necete ga savladati!!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter