0
Evropske lige

FOTO: FC Bayern München @FCBayern/ Twitter screenshot

NE MOŽE UZBUDLJIVIJE OD OVOGA: Dortmund u suzama, Musijala doneo titulu Bajernu u 89. minutu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.23 u 17:35

Istorijsku šansu propustili su fudbaleri Borusije!

Fudbaleri minhenskog Bajerna osvojili su 11. uzastopnu titulu prvaka Nemačke! Bavarci su u poslednjem kolu Bundeslige savladali Keln na neugodnom gostovanju, rezultatom 1:2, zahvaljujući pogotku Džamala Musijale u 89. minutu meča.

Izabranici Tomasa Tuhela tako su iskoristili kiks najvećeg rivala, Borusije Dortmund, koja je uoči odlučujućeg meča imala bodovnu prednost na svojoj strani. Milioneri su remiziralu 2:2 sa Majncom i tako propustili istorijsku šansu da prekinu više od jedne decenije dug niz Bajerna.

U ranoj fazi meča Bajern je na oduševljenje svojih navijača stigao do vođstva. Leroj Sane je asistirao, a mrežu Kelna zatresao je Kingsli Koman.

Velika borba vodila se na travnatoj podlozi u Kelnu, a domaćin je pokazao pravi primer poštenja i viteštva, jer je odigrao meč na najvišem nivou iako nije imao rezultatski značaj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Keln je uspeo da poravna na 1:1, kada je penal u 81. minutu realizovao austrijski napadač Dejan Ljubičić. Bio je to šok za Bavarce, a taj rezultat je titulu na kratko ‘preselio’ u Dortmund.

Izborio se Bajern još jednom sa neverovatnom dozom pritiska! Maestralan pogodak vredan titule viđen je u 89. minutu. Mladi Džamal Musijala je ušao u legendu i tako obradovao čitav Minhen!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter