1
Evroliga

Zach LeDay Players Presentation ilustracija illustration grobari navijaci fans supporters flags zastave svetla, light, blic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAŽNA VEST ZA GROBARE: Evo kada i gde možete kupiti karte za 4. meč!

Objavljeno: 02.05.23 u 23:40

Veoma važna promena, koju svaki navijač Partizana treba da zna

Košarkaši Partizana nisu uspeli da završe posao protiv Reala, pošto su pred krcatim tribinama Štark Arene poreženi sa 80:82. Klub iz Humske je i na ovom meču uspeo da obori sopstveni rekord gledanosti kada je u pitanju jedan meč Evrolige.

Ono što će navijače „Parnog valjka“ najviše zanimati jeste informacija gde i kada mogu kupiti karte za 4. meč koji je na programu u četvrtak od 20 časova i 30 minuta.

VESTI O PARTIZANU:

Za razliku od prethodnog puta, kada su se karte prodavale u Areni i kada je došlo do potpunog fijaska i nezadovoljstva pristalica „crno-belih, veoma vredno parče papira možete kupiti sutra na stadionu FK Partizan od 10 časova ujutru.

5
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter