2
TimeOut

Nokautirao vođu navijača protivničke ekipe

Objavljeno: 20.03.13 u 15:26

navijaci

Tokom čitave „karijere“ huligan se svojim (ne)delima dokazuje svojoj grupi. Slušali smo raznorazne priče o „podvizima“ pojedinaca koji su uglavnom bili hrabri ili ludi, kako god. Ipak, jedan Australijanac se svojim podvigom izdvojio iz svih tih priča.

Na utakmici Melburn Hartsa i Sidnej Vonderersa, navijač domaćih ušetao se na tribinu gde su bili smešteni gosti i nokautirao je vođu protivničkih navijača. Potom je nasrnuo na još jednog navijača gostiju, a onda su ga ostali oborili na zemlju. Kako se on proveo možemo samo da nagađamo, ali je napravio podvig o kome će Melburn pričati godinama.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Nokautirao voÄ‘u navijača protivničke ekipe | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter