0
Fudbal

FOTO: Starsport

LUKA MODRIĆ O SVOJOJ BUDUĆNOSTI U REPREZENTACIJI: ’Rekao sam da ću igrati do Lige nacija, a potom odlučiti!’

Objavljeno: 24.03.23 u 20:30

Govorio je i o Realu.

Kapiten Hrvatske reprezentacije Luka Modrić govorio je na konferenciji za štampu pred start kvalifikacija za Evropsko prventstvo 2024. godine u Nemačkoj u uoči utakmice sa Velsom o svojoj budućnosti u reprezentaciji i rekao da će ostati do završnog turnira Lige nacija.

-Toliko me to pitate kao da želite da što pre odem? Je li tako? Rekao sam da ću igrati do Lige nacija, a potom odlučiti. – započeo je on.

Takođe, pričao je i o svojoj budućnosti u madriskog Realu i doda da je njegova želja da ostane tamo i da veruje da će se to ostvariti.

-Moja je želja da ostanem u Realu, nadam se da i verujem da će se to ostvariti. Ostalo su samo nagađanja, znam da novinari moraju da pišu, na to ne mogu da utičem, ali ponavljam, verujem da ću ostati u Real Madridu. – dodao je veznjak Hrvatske.

Na kraju se dotakao i svog bivšeg saigrača, Kristijana Ronalda i rekao o njemu da je fenomen i unikatan igrač.

-Nismo se čuli i nisam mu čestitao. To što je odigrao najviše utakmica govori o njemu, on je fenomen, unikatan igrač. Drago mi je što smo delili svlačionicu. Na tome mu skidam kapu. – zaključio je Luka Modrić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter