0
Fudbal

FOTO: Starsport

KARLO ANĆELOTI PRIŽELJKUJE FINALE SA BIVŠIM KLUBOM: Evo sa kim bi istalijanski stručnjak voleo da igra u završnici Lige šampiona!

Objavljeno: 16.03.23 u 18:30

Optimističan pred nastavak takmičenja.

Trener madirskog Reala Karlo Anćeloti voleo bi da se njegov klub sastane sa Milanom u finalu, a ne u četvrtfinalu  Lige šampiona, klub sa kojim je ostvario najveće uspehe u karijeri i osvojio sve.

Kraljevi’ su izborili plasman u četvrtfinale najelitnijeg takmičenja, pošto je u osmini finala prošao Liverpul. U prvoj utakmici je na ’Enfildu’ bilo velikih 5:2, dok je u Madridu bilo 1:0.

Anćeloti je rekao da je utakmica bila kakvu su želeli i da su imali kontrolu igre.

-Igrali smo i kontrolisali utakmicu dobro. Nismo se branili u niskom bloku i pokušali smo da budemo jaki i sigurni na lopti. Imali smo prilike i bili smo čvrsti pozadi. Bila je ovo utakmica kakvu smo želeli da imamo. – započeo je Italijan.

Takođe, dotakao se i svog bivšeg kluba i oktrio sa kim bi želeo finale.

-Želim Milan u finalu, ne u četvrtfinalu. – zaključio je Karlo Anćeloti.

Pored Reala plasman u četvrtfinale obezbedili su i: Milan, Napoli, Inter, Mančester siti. Benfika, Bajern i Čelsi. Žreb će biti održan u petak u Nionu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter