6
Evroliga

FOTO: Screenshot/Twitter

KAKVA SCENA U MINHENU: Bizaran odgovor Grobara na prozivke Delija! (FOTO)

Objavljeno: 10.02.23 u 08:14

Neverovatno čega su se setili.

Košarkaši Partizana Mozzart Bet sinoć su u Audi Domu nastavili odličnu formu novom pobedom u Evroligi. Ovog puta ‘nastradao’ je Bajern – 72:61.

Međutim, jedna stvar privukla je mnogo pažnje. Naime, u jednom momentu, na tribini gde su se nalazili najvatreniji navijači crno-belih, Grobari, pojavila se zastava Kameruna.

Mnogima nije bilo jasno na prvu o čemu se radi, ali je suština u tome da su navijači Crvene zvezde prozivali Grobare zbog prevelikog broja stranaca u ekipi, koji su i tamnoputi, te su ih prozvali ‘Kameruncima’.

Grobarima to, očigledno, uopšte ne smeta, a i kako bi kada njihova ekipa igra odlično i nalazi se na šestom mestu na tabeli Evrolige, te Top 8 u ovom momentu izgleda potpuno realno.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

19
5
6 Komentara
  1. delije nešto naj odvratnije na našim prostorima. Oni imaju Kongoance i gaučose koji i nisu baš nešto(ćora nešto muvao pa nije Kapućina da prijavi). Inače sve delija do delije dok vam neko ne nabije.

    21
    21
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter