0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MINIMALAC ZVEZDE: Prelepim pogotkom Lazara Nikolića do nove pobede! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.23 u 16:53

Imala je Zvezda šansi!

Fudbaleri Crvene zvezde vode sa 1:0 protiv ekipe Kopera na poluvremenu. Jedini strelac za sada je Lazar Nikolić.

Zvezda je rano „načela“ Koper kao i sve ostale protivnike do sada na pripremama.

 

Igrao se 13. minut, Irakli Azarov je centrirao, ali su defanzivci slovenačkog tima skrenuli loptu, koja je pala na volej novom igraču crveno-belih, a Lazar Nikolić je lepo, iz prve, sproveo loptu u mrežu nemoćnog Goluboviča.

FOTO: STARSPORT

Par sekundi pre toga, Bukari je imao veliku šansu nakon sjajne asistencije Kataija.

Mogli su Zvezdini fudbaleri do drugog gola u 17. minutu. Stefan Mitrović je šutirao iskosa, ali je golman Kopara odbranio. Par sekundi kasnije, Golubovič je načinio veliku grešku koju su umalo iskoristili Katai i Bukari.

FOTO: STARSPORT

U 25. minutu Crvena zvezda je imala najveću šansu. Katai je centrirao, Ivanić spustio loptu na peterac odakle je glavom pokušao Bukari, ali je stativa spasila Kopar.

Samo minut kasnije i Kopar je zapretio preko Osudžija koji je šutirao iz okreta sa nekih 10 metara.

Neverovatna situacija obeležila je start drugog poluvremena. Sjajno je centrirao Bukari, a lopta je prošča kroz ruke golmanu Goluboviću, a nije na vreme uspeo da reaguje Mustafa na drugoj stavi.

Minut kasnije, zbog ofsajda, Aleksandru Kataiju poništen je pogodak. Odmah nakon toga, ogromnu priliku imao je Kopar. Iz neposredne blizine, volej udarcem igrači Koper zatresli su prečku Milana Borjana.

FOTO: STARSPORT

U 58. minutu Ibrahim Mustafa sjajno je driblingom izbacio jednog rivala, da bi potom njegov udarac završio tik pored stative. Nakon uvodnih par minuta drugog dela susreta, igra se malo smirila i nije bilo većih prilika.

Od 60. do 80. minutu najbolja prilika viđena je kada je iz slobodnog udarca šutirao Kings Kangva, a ta lopta je otišla tik pored stative.

Nakon što je sudija označio kraj susreta, trener Milojević mogao je da zabeleži još jednu pobedu svog tima, minimalnim rezultatom.

 

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter