2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

UPOZNAJTE ZVEZDINOG VEZISTU: Kangva otkrio do sada nepoznate stvari o sebi! (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.23 u 20:59

As crveno-belih nije skidao osmeh sa lica!

FK Crvena zvezda je u prethodnim godinama dosta radio na stvaranju i unapređenju svojih medijskih glasila,zvanične klupske televizije i Jutjub kanala. Upravo se na pomenutim ‘adresama’ mogu svakodnevno pronaći zanimljive emisije posvećene članovima kluba iz Ljutice Bogdana.

U emisiji ‘Het-trik’ ovog puta gostovao je vezista aktuelnog šampiona Srbije, Kings Kangva. Brzonogi kreator igre odgovarao je na pitanja i otkrio do sada nepoznate stavri o sebi.

Stvari koje publika nije znala o tebi?

-Ne volim životinje, ne volim da se igram sa njima. Ne volim da izlazim, više
volim da sam kod kuće i takođe ne volim da se svađam. Nikada nisam srećan kada gubim i ne konzumiram alkohol.

Tri stvari koje radiš svaki dan?

-Definitvno igram FIFA, to je obavezno. Jedem i treniram.

Tri stvari koje ne voliš da jedeš?

-Crveno meso, povrće i još mnogo toga… – samo su neki od Kangvinih odgovora, a celu emisiju možete pogledati na kanalu Zvezda Kids. 

 

1
0
2 Komentara
  1. Gledali smo ga u SLS i Evropi (kvalifikacije za LŠ i u grupnoj fazi LE, gde smo osvojili poslednje mesto) i šta je pokazao?! Apsolutno, ništa! Vidi se kao iz aviona da je došao iz poslednjeplasiranog tima ruske lige! Na terenu je verna senka matorog i sporog Kange! Uglavnom vraća lopte unatrag, ili ih dodaje najbližem saigraču u stranu, uz mnoštvo netačnih pasova. Loše strane: slaba duel igra, slaba skok igra, u defanzivi je loš, nema inicijativu da sam krene napred kroz dribling, prema protivničkom kaznenom prostoru. Prednost: Kangva je mlad, ali to nije razlog za igranje u prvom timu Zvezde! Zbog njega ne igraju Prucev i Stanković, oba mladi reprezentativci! Zvezda ga nikome ne može prodati zbog niskog kvaliteta! Još jedan promašaj iz Afrike!

    1
    1
    Odgovori
    • Kakav je tek promašaj Zvezda napravila sa Kulibalijem i Mustafom! Ali,nije svako zlo za zlo! Neko iz uprave Zvezde se dobro ugradio u ugovore ovih fudbalskih bukava i za njega su ovi ugovori bili jako profitabilni. Ove Zvezdine promašaje će pokriti zelena trava i šaš, a oni će i dalje nastaviti da dovode sve nove i nove lakirane buba-švabe iz Afrike i da se ugrađuju u njihove ugovore. Danas sam čitao na raznim portalima vest da Zvezda planira da dovede nekog cenrafora iz Senegala, koji je na tridesetak utakmica postigao čak 2 (dva) gola! Ovo je kulminacija jedne sveopšte dekadencije! Porazna je činjenica da ovakvo neprofesionalno ponašanje Zvezdinog menadžmenta ne može niko sprečiti sem privatizacije, a privatizacija nije na radaru gospodara naših života i sudbina, a on se u sve meša!

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter