1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO IVANOVIĆ PORUČIO: „Da naša Zvezda sija još sjajnije!“

Objavljeno: 26.12.22 u 22:40

Preporodio crveno-bele.

Od dolaska Duška Ivanovića sezona Crvene zvezde okrenula se potpuno, ali na njihovu sreću u pozitivnom smislu. Pre njegovog dolaska Zvezda je imala samo jednu pobedu u Evroligi i poražena je u AdmiralBet ABA ligi od Zadra i to u Pioniru, što predstavlja ogroman kiks.

Smenjen je Vladimir Jovanović, a njegovo mesto je zauzeo iskusni Ivanović i predanim radom podigao ekipu koja sada pretenduje na TOP 8 Evrolige.

FOTO: STARSPORT

Nisam nešto od puno priče, više volim da radim. Šalim se. Baš mi je drago što sam ovde i veoma sam zahvalan za podršku koju dajete klubu na svakoj utakmici. Ne samo na mečevima, već i u svakodnevnom životu ovi momci imaju izuzetnu podršku. Za manje od dva meseca koliko sam ovde, svi zajedno živimo kao jednu bajku, zahvaljujući igračima. Nadam se da će nastaviti da rade i da veruju u sledećoj godini, kao i do sada. I da će naša barka, sa velikim željama, da pristane u dobru luku i da naša Zvezda sija još sjajnije. – rekao je Duško Ivanović na novogodišnjem koktelu Crvene zvezde.

Podsećamo, pre koktela na konferenciji za medije, crveno-beli su potpisali sa Meridianbetom najveći naslovni sponzorski ugovor u istoriji srpske košarke.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

7
0
1 Komentara
  1. Kk crvena zvezda najtrofeniji klub u sfrj 12 titula ko bi rekao da ce biti ispred partizana hvala bogu idemo po jos jednu titulu aba lige ili domac. Lige. Kup radivoja koraca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter