0
Katar 2022

Foto: Twitter/@FIFAWorldCup

MESI O PENALU PROTIV HRVATSKE: Zaključili smo da je najbolje iznenaditi ga i odmah šutirati, umesto da se čekate! (FOTO)

Objavljeno: 15.12.22 u 15:34

Lionel Mesi igra svoje poslednje Svetsko prvenstvo koje je definitvno najbolje za njega, bar u dosadašnjem toku.

Malo fali jednom od najboljih fudbalera u istoriji da ostvari ono što mu jedino fali u karijeri, a to je titula šampiona sveta sa svojom reprezentacijom Argentine. Postigao je 5 golova i upisao 3 asistencije, pa je i po učinkovitosti potvrdio ono što svi vidimo – da je najbolji fudbaler Mundijala u Kataru.

Mesi je u svojoj bogatoj karijeri promašio veliki broj jedanaesteraca, a na Svetskom prvenstvu je itekako siguran sa bele tačke. Od 4 jedanaesterca, tri puta je bio precizan, dok mu je samo čuvar mreže Poljske odbranio penal, koji nije mnogo uticao na Argentinca i njegovu selekciju.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Jedan od najboljih penala i najbitnijih, izveo je u polufinalu Mundijala protiv Hrvatske i golom je doneo prednost Argentini od 1:0, a da nije slučajno bio bolji od Livakovića, objasnio je u izjavi:

„Proučavao sam tehniku hrvatskog golmana zajedno sa Rulijem i Martinezom. Pričali smo o tome koliko dugo čeka šutera kod penala. Zaključili smo da je najbolje iznenaditi ga i odmah šutirati, umesto da se čekate, da igrate po njegovim „pravilima“. Jer, kada te toliko čeka, postaje zeznuto. Nisam čekao, zaleteo sam se i snažno šutirao“ zaključio je Lionel Mesi.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter