4
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

HRVAT ŠOKIRAN PIKSIJEVIM VOĐENJEM MEČA: Čudno mi je sve to, kao rekreativci kad samo čekaju da odu na pivo!

Objavljeno: 29.11.22 u 11:43

Fudbaleri reprezentacije Srbije remizirali su sa ekipom Kameruna 3:3. Potpuno neverovatan meč, pre svega preokret Srbije u finišu prvog poluvremena, pa vođstvo od 3:1 i onda šokantan povratak Kamerunaca.

Ovim remijem znatno su se zakomplikvale kalkulacije Srbije za prolaz u nokaut fazu MundijalaŠto je izazvalo podeljenje reakcije javnosti, a iz komšiluka nekadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba, Joško Jeličić, govorio je o tome kako izgleda selekcija naše zemlje.

“Znale su da se dogode situacije u kojima bi Srbija otišla sa pet igrača u napad i onda posle izgubljene lopte niko se nije vraćao u odbranu. Ovo me podseća na termin za rekreaciju. Znate ono kada ostane još deset minuta do kraja, kada niko ne može ništa i samo čekamo kada ćemo na pivo”, poručio je sada sručni konslutant i analitičar.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

On je posebno apostrofirao ulogu stručnog štaba Srbije.

“U Srbiji ima ozbiljnih igrača koji se nisu vraćali u odbranu. Da su vratili poslednju liniju desetak metara unazad, pošto su videli da Kamerunci idu grlom u jagode, dali bi još dva-tri gola. Izašao im je i najbolji štoper Strahinja Pavlović, a ušao Stefan Mitrović. On je bio promašaj. Loša je odluka i što nije igrao Nemanja Gudelj, jer je Maksimović odigrao utakmicu za zaborav. Kod vođstva Srbije sa 3:1 stvari na terenu su izgledale neverovatno, čak i neozbiljno. Čudno mi je da Piksi nije reagovao, bilo je potrebno da uvede jednog igrača koji bi stabilizovao tim”.

29
0
4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter