2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

EVO KO SU SLOBODNI IGRAČI KOJI BI MOGLI DA BUDU ZANIMLJIVI VEČITIMA: Za uspeh u Evroligi i titulu u ABA ligi oni bi bili od velikog značaja!

Objavljeno: 06.11.22 u 12:56

Igrači koji bi mogli da budu zanimljivi večitim rivalima.

Partizan ne krije da traga za pojačanjima usled povreda određenog broja igrača, a ni Crvena zvezda sigurno neće ostati ‘nema’ ako se ponudi neko izuzetno dobar. Dosta igrača trenutno nastupa u razvojnoj ligi ili igrom slučaja nemaju klub, pa bi lako mogli da se nađu na meti večitih rivala.

head coach Zeljko Obradovic Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

O Džej Mejo – Prekaljeni NBA košarkaš, koji je pokazao da se odlično snalazi i na evropskim parketima. Trenutno razmatra opcije.
Troj Denijels – Fantastičan šuter koji je igrom slučaja i dalje slobodan na tržištu. Partizanu nisu preterano potrebni čisti skoreri kakav je on, ali svakako zanimljivo ime, koje bi moglo da zanima ‘crveno-belu’ stranu Beograda.
Jonas Jerebko – Imao je malo problema zbog ‘rusko-ukrajinskog’ rata i nekih izjava, pa je sada slobodan u izboru nove sredine. Igra na poziciji krilnog centra i poseduje ogroman kvalitet, naročito na šutu.

BELGRADE, SERBIA – OCTOBER 31: Jonas Jerebko (R) of Khimki in action against Borisa Simanic (L) of Crvena Zvezda during the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 6 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Khimki Moscow Region at Aleksandar Nikolic Hall on October 31, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Šabaz Nejpir – Letos su ga samo lekarski pregledi delili od dolaska u Crvenu zvezdu. Ipak, sklon povredama, nije našao angažman u Evropi, pa sada u razvojnoj ligi traži svoje ‘mesto pod suncem’.
Marijel Šejok – Još jedan igrač koji se povezivao sa klubom sa Malog Kalemegdana. Fantastično krilo, koje bi bilo od pomoći i Obradoviću i Jovanoviću.
Frenk Džekson – Ne preterano pouzdan organizator igre, nespornog kvaliteta, ali teško da bi doneo instant napredak u igri ‘crno-belih’.

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2017-2018
Partizan v Vojvodina
Amida Brimah
Belgrade, 19.04.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Amida Brajma – Nekada je branio boje Partizana i dobro poznaju njegove mogućnosti. U međuvremenu je enormno napredovao i jasno je kao dan da se radi o fizički preozbiljnom igraču.
Džalil Okafor – Nekada veliki talenat, sklon povredama. Pitanje je koliko je zainteresovan da dođe u Evropu, jer igračima kao što je on nude ‘fine pare’ u Aziji.

1
0
2 Komentara
    • Evroligaske ekipe kao sto su Partizan i Crvena Zvezda treba da imaju odlicne strance,jer trenutno nemamo neke mlade vrhunske. Da igraju samo sa nasim klincima,ispali bi i iz ABA lige.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter