0
Fudbal

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojkovic konferencija za medije at Sports center of Serbia Footbal Federation on September 19, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MORA DA STE NAPILI BATISTUTU: Piksi napravio šou na konferenciji – spomenuo i reklamu za Katar! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.22 u 12:44

Sjajna atmosfera pred mečeve Lige nacija.

Nakon uvodnog dela konferencije za medije pred utakmice Lige nacija, koju je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održao, bilo je dosta zanimljivih tema za razgovor. Novinari su ga upitali da prokomentariše reklamu pred Svetsko prvenstvo u Kataru, koja je oduševila čitavu naciju, a on je istakao da je sve bila jedna sjajna ideja.

Najvažnije je da se ta reklama svidi javnosti. Mislim da su reakcije vrlo vrlo pozitivne i da dosta motivaciono i emotivno ta reklama deluje. Mislim da je to bila jedna super ideja i mislim da se ta ideja na kraju realizovala. Mi smo svi učestvovali u tom projektu, uspeli smo da se nekako izorganizujemo ,da budemo tu i pomognemo i mislim da je jedna reklama koja onako ostavlja vrlo snažan utisak.

Pre nekoliko dana u Srbiji je bio legendarni Gabrijel Batistuta, koji je izjavio da je aktuelni selektor Srbije kao igrač bio u rangu Pelea, Maradone i Krojfa. Piksi je potom upitao da li su ga možda napili, ali je onda dobio odgovor od novinara da je ipak tu bio preko dana.

Mora da ste ga napili. A to je preko dana bilo, da je bilo uveče pa i da posumnjam malo. On je jedan od igrača o kome ne treba previše pričati, jedan golgeter, samo njegovo ime govori puno toga. Ako je to rekao i kako je rekao, meni ostaje samo da mu se zahvalim na lepim rečima. Mada moja igračka karijera je prestala pre 20 godina, više se ni ne sećam kako sam igrao. Lepo je čuti kad vas ljudi hvale, kad vas kritikuju, onda to nije baš prijatno. Ako ću da biram da li će da me hvale ili da me kritikuju, onda biram ovo prvo. Sjajne reči, mislim da ja nisam bio u tom rangu, jer su ti igrači bili vanserijski, iako za sebe ne smatram da sam bio nešto posebno. Trudio sam da se borim za svoj tim, za svoju reprezentacijui to je uvek bilo valindno – zaključio je Stojković.

VESTI O FUDBALSKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter