1
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@FCBayern

NEZADOVOLJNI NAVIJAČI BAJERNA: Istakli parolu protiv odlaganja mečeva zbog smrti kraljice Elizabete – pogledajte šta su poručili! (FOTO)

Objavljeno: 14.09.22 u 19:04

Oštra poruka.

Bajern je u drugom kolu grupne faze Lige šampiona savladao Barselonu rezultatom, 2:0, a golove su postigli Lukas Ernandez i Liroj Sane.

Ipak, osim odlične predstave i jednih i drugih na terenu, u centru pažnje našli su se i navijači Bajerna.

Naime, nezadovoljni zato što UEFA odlaže utakmice u svojim takmičenjima zbog smrti kraljice Elizabete istakli su parolu na kojoj je pisalo:

Odlaganja i zabrane utakmica u poslednjem trenutku zbog smrti u kraljevskoj porodici?! Poštujte navijače! – poručili su navijači.

Podsetimo, odložena je utakmica Lige Evrope između Arsenala i PSV-a koja je trebala da se odigra sutra, zbog toga što se očekuje preko milion posetilaca koji će u Londonu hteti da odaju počast kraljici.

Ranije, utakmica Rendžersa i Napolija pomerena je i umesto da se odigra u utorak, odigraće se večeras. Zanimljivo, navijačima Napolija zbog ovoga nije dozvoljeno da putuju na gostovanje na Ajbroksu, a istom merom UEFA će uzvratiti i kada Rendžers bude gostovao u Napulju.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter