1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DETONACIJA NA ‘MARAKANI’: Napadač francuskog prvoligaša stiže u Beograd, dobro poznato ime oblači crveno-beli dres!

Objavljeno: 27.08.22 u 21:47

Golgeter će Zvezdinu opremu zadužiti u ponedeljak!

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno igraju protiv Javora u nacionalnom šampionatu Srbije, a već u sredu ih očekuje večiti derbi. Crveno-beli su izborili plasman u grupnu fazu Lige Evrope, gde su na žrebu dobili izuzetno kvalitetne rivale. Ekipa Miloša Milojevića igraće protiv Monaka, Ferencvaroša i Trabzona. 

Sportski sektor srpskog šampiona, kao i novi stručni štab, vredno rade na dovođenju pojačanja u smiraju prelaznog roka. Kako prenosi ‘Sportal‘, u ponedeljak na ‘Marakanu‘ stiže najveće pojačanje, i to kao slobodan igrač. Opremu Crvene zvezde će zadužiti doskorašnji napadač Nanta, Kalifa Kulibali. 

Reprezentativac Malija je prethodne sezone postigao pet pogodaka u elitnom francuskom takmičenju, a odigrao je 21 utakmicu. Član Nanta je od 2017. godine, a sa ovom ekipom je osvojio nacionalni Kup. Kulibali je ranije nastupao za Gent, Šarloa i Pari Sen Žermen. Za nacionalni tim Malija zabeležio je već 26 nastupa.

Kulibali ima 31 godinu, visok je 197 cm i važi za jednog od najsnažnijih igrača u francuskom prvenstvu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter