7
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

TERZIĆEV MONOLOG O STANKOVIĆU: Uzeli smo 22 boda u grupnoj fazi, ostaju zabeleženi istorijski mečevi! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.22 u 15:06

Crvena zvezda je danas promovisala novog šefa struke, Miloša Milojevića, ali je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, iskoristio priliku da se na svemu, a pre svega dve duple krune, zahvali doskorašnjem treneru crveno-belih, Dejanu Stankoviću.

Zahvaljujem se Dejanu na svemu što je učinio za naš klub. Otišao je kao pobednik, nije uobičajeno da trener posle osvojene duple krune i Lige Evrope ode i podnese neopozivu ostavku. Dva dana je razmišljao , juče je došao hladne glave i zamolio da ga ne ubeđujemo. Ostaće zabeleženo da smo osvojili 22 boda u grupnoj fazi, istorijski mečevi protiv Milana i Rendžersa, osvojili dve duple krune. On je deo Crvene zvezde i naš veliki prijatelj“, rekao je Terzić.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Potom se dotakao i novog trenera.

Nismo imali dilemu, kontaktirali smo Miloša Milojevića. Dugo smo ga već pripremali da u jednom trenutku preuzme kormilo našeg kluba. On je dete ovog kluba, radio je u Dejanovom stručnom štabu, poznaje svlačionicu. Najmanje će mu biti potrebno da se adaptira na uslove Crvene zvezde. On je mlad i moderan trener, radi već 10 godina. Spremao je sebe dugo za ovu ulogu. Kada smo ga pozvali odmah je rekao da je spreman, uhvatio je prvi avion i došao. Predočili smo mu ciljeve, nadam se da će u Ligi Evrope napraviti rezultate koje će ponosnim učinit sve zvezdaše“, poručio je Zvezdan Terzić.

0
0
7 Komentara
  1. Kamo lepe sreće da ovaj gospodin ima toliko morala i casti pa sam podnese ostavku kao Deki ali je to verovatno zaludno očekivati.

    0
    0
    Odgovori
  2. …sa ili bez ql AVe…?! PS…samo, zivo me interesuje da li je Leqendarni (auto)GOLLLgeter PAVKov na promociji u narednom mu FK (kod Vuka Rashovica i Stojketa) dobio od ove dvojice cuvenu majicu u vezu ‘R. proslosti’ i OPROSTA……DAAA..?!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter