0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

TEN HAG I DALJE VERUJE RONALDU: Godine nisu problem, može da igra i dalje na najvišem nivou!

Objavljeno: 23.08.22 u 17:17

Mančester junajted je na svom Old Trafordu dočekao ekipu Liverpula u okviru 3. kola engleske Premijer lige. Crveni đavoli su na iznenađenje mnogih slavili u tom meču rezultatom 2:1, a Ten Hag je nakon utakmice iskoristio priliku da priča o Kristijanu Ronaldu, koji nije bio na terenu od starta utakmice, pa su počele brojne spekulacije.

„Mislim da Ronaldo može da igra u našem sistemu. Tokom čitave karijere se uspešno prilagođavao – igrao je za različite trenere u različitim postavkama. Uvek je beležio dobre nastupe, pa zašto ne bi i sada?“, izjavio je Erik Ten Hag.

Na terenu je Portugalac proveo svega pet minuta.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

„Njegove godine nisu problem – ako ste u poodmakloj fazi karijere, ali i dalje isporučujete kvalitet na terenu, dovoljno ste dobri. Mi imamo stil i plan igre i, ako se budemo držali zajedno kao tim, postići ćemo mnogo toga. Ronaldo zna kako se osvajaju titule, nemam sumnje u njega“, rekao je nekadašnji trener Ajaksa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter