1
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Crvena Zvezda v Radnik Surdulica - Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MRKELA ODUŠEVIO DELIJE: Spremaju se nova pojačanja – „Bićemo još jači do kraja prelaznog roka“!

Objavljeno: 05.08.22 u 09:34

Imaju planove za nastavak sezone.

Odradila je Crvena zvezda još jedan vrlo dobar prelazni rok, a sportski direktor Mitar Mrkela navodi da aktivnost na tržištu još postoji. On je u razgovoru za Mozzart Sport istakao da će uskoro stići nova pojačanja na stadion Rajko Mitić, kao i da će crveno-beli biti još jači.

– Mogu samo da kažem da ćemo do kraja prelaznog roka biti još jači, počeo je Mrkela.

Naravno, sportski direktor srpskog šampiona nije želeo da otkrije o kome je reč, a nema sumnje da ćemo uskoro saznati. Evropska premijera pokazala je fantastičnu igru srpskog kluba, Osman Bukari je postigao het-trik, a mrkela je rekao da mu je drago, ali da ne voli da priča o pojedincima.

Ne volim da pričam o pojedincima. Videli ste da smo timski delovali vrlo dobro. Čestitam i stručnom štabu, na čelu sa Dejanom Stankovićem, na odlično obavljenom poslu. Naravno, drago mi je kada ekipa iznedri junaka, kao što je Osman Bukari. Pružio je odličnu partiju, verujem da će ih biti još, zaključio je Mitar Mrkela

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter