0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

DUŠAN HODŽIĆ PRED ZVEZDU: Pokazali smo da umemo da iznenadimo!

Objavljeno: 28.07.22 u 19:54

Radnik u petak gostuje na Marakani sa početkom u 21 čas, a pošto tim iz Surdulice još nije našao zamenu Aleksandra Linte, desni bek, Dušan Hodžić izneo je očekivanja.

Crvena zvezda je jedini tim u Superligi Srbije koja ima maksimalan učinak posle prva tri kola, dok sa druge strane, Radnik ima svega jedan bod.

Ipak, Hodžić ističe da gosti ne dolaze na Marakanu sa „belom zastavom“ i da motiva protiv najbolje ekipe u zemlji, ne sme da izostaje. Radnik je prošle sezone bio jedina domaća ekipa koju crveno-beli nisu savladali.

„Loše smo ušli u sezonu, ali tek je početak i ima još mnogo, mnogo utakmica do kraja. Sigurno da je pred nama jedna jako teška utakmica u teškom trenutku za nas. Od prošlog kola se polako dižemo kako fizički tako i psihički, samopouzdanje svih je iz dana u dan sve veće. Sutra gostujemo najboljoj ekipi u ligi, ekipi koja dominira godinama, ali mi ne idemo sa belom zastvom, znamo da iznenadimo kao što ste to videli prošle sezone. Mislim da o domaćinu ne treba puno trošiti reči. Crvena zvezda je jedna ekipa koja nas godinama predstavlja u evropskom fudbalu i verujem da je svakom igraču izazov igrati protiv takve ekipe. Stoga, maksimalno motivisano dolazimo na Marakanu“ zaključio je Dušan Hodžić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter