0
Evropske lige

Sergej Milinkovic-Savic reacts Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SPREMA SE VELIKI TRANSFER: Italijani plasirali ‘bombu’ da SMS pojačava velikana iz Premijer lige

Objavljeno: 23.07.22 u 09:57

Ponovo se priča o odlasku Srbina.

Sergej Milinković Savić u više navrata ranije, bio je predmet spekulacija oko odlaska iz Serije A i Lacija, a sada bi moglo da dođe do realiacije posla.

Mediji na ‘čizmi’ su sinoć plasirali bombastičnu vest da bi srpski napadač mogao da bude novo pojačanje Mančester junajteda tokom ovog leta.

Sve to ‘podmazano’ je činjenicom da na ‘Old Trafordu’ imaju vrlo malo mogućnosti da dovedu Frenkija de Jonga u svoje redove, kom se nikako ne dopada činjenica da ovaj klub neće igrati u Ligi šampiona. Sa druge strane, Crveni đavoli su i pre hteli Sergeja, ali nisu mogli kažu ‘da’ na uslov predsednika Lacija Klaudija Lotito oko sto miliona evra obeštećenja.

Sergej Milinkovic-Savic
Srbija v Luksemburg – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd, 04.09.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Sada se spekuliše da bi Mančester mogao da ga dovede za manje novca, ali ipak, SMS ima ugovor sa italijanskim klubom do 2024. godine i ponovo ne mora da žuri. Englezi tvrde da će Junajted još malo sačekati na De Jonga, ali ako ne bude dogovora, klub će se okrenuti SMS-u. Takođe, Italijani pišu i da je Mateja Kežman bio u trening centru, što je podiglo spekulacije oko transfera.

Podsetimo, Sergej je od 2015. godine u Laciju, dok je pre toga igrao za Gent i Vojvodinu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter