0
ATP

Foto: Starsport

VIDELI SMO SRAMOTNE SCENE, FRANCUZI OBRUKALI ROLAN GAROS: Novak im ovo neće zaboraviti – sigurno ima dodatnu motivaciju! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.22 u 23:08

O ovome će se tek pričati.

Novak Đoković i Rafael Nadal u četvrtfinalu Rolan Garosa igraju svoj 29. međusobni meč. Njih dvojica se sada sastaju u možda nešto ranijoj fazi takmičenja, nego na šta smo navikli, ali to ih neće sprečiti da pruže maksimum.

Ipak, ono što je ljubiteljima tenisa pokvarilo ovaj meč još pre početka, jesu navijači, koji su zvižducima dočekali najboljeg tenisera sveta. Poznato je da je Nadal omiljen na ovom turniru, pa je očekivano dobio gromoglasne aplauze, dok se ipak niko nije nadao da će publika ovako dočekati Đokovića. Sreća je u tome da svi već dovoljno dobro poznajemo Novaka, pa znamo da ga ovo neće poremetiti, već će mu samo dati dodatni motiv, ako je uopšte potreban.

Đoković je prvi imao servis, ali je Nadal uspeo da napravi brejk i tako stvori veliku prednost već na startu. Priliku za brejk, vrlo brzo imao je i Novak, ali je španski teniser odbio njegov nalet u 4. gemu. Već u narednom, kao da je Novaka stigla kazna za propuštenu priliku, kada je Nadal ponovo ‘oduzeo’ servis srpskom teniseru za 4:1.

Do kraja seta, oba tenisera su uspešno sačuvala svoj servis i Nadal je poveo sa 1:0 (6:2). Ipak, ne treba zaboraviti da najboljem teniseru sveta nije strano da juri zaostatak, a poznata je i njegova mentalna snaga.

U drugom setu, Nadal je nastavio sa fenomenalnom igrom, poveo je 3:0, ali je Srbin uspeo da se vrati u meč i trenutno vodi 4:3.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter