0
Evropske lige

FOTO: DT10_Official/Twitter

‘URADIO SAM TO SVESNO, GAĐAO SAM DRUGI UGAO’: Tadić o spekulacijama da je evrogol postigao slučajno, evo zbog čega je odlučio da šutira!

Objavljeno: 21.03.22 u 15:52

Dušan Tadić ponovo je raspametio svet jednom majstorijom.

U derbiju 27. kola holandskog prvenstva, fudbaleri Ajaksa slavili su na ‘Johan Krojf Areni’ pošto su pobedili Fejenord rezultatom 3:2.

Veliku ulogu u ovoj pobedi Ajaksa, imao je srpski reprezentativac, Dušan Tadić, koji je postigao drugi gol za svoj tim. I to nije bio bilo kakav gol, već majstorija kakva se retko viđa, ali od Tadića ne može ništa da nas iznenadi, pošto je dobro poznato kakav je on majstor sa loptom.

Tadić je izveo slobodan udarac sa desne strane, mnogi su očekivali centaršut, ali je srpski fudbaler gađao dalji ugao, i pogodio.

– Uradio sam to svesno. Video sam da je golman isuviše blizu prvoj stativi, gađao sam na drugi i pogodio – otkrio je Tadić.

Takođe, Dušan je sinoć upisao i jednu asistenciju.

– Bolje je to uradio ovog puta, unutrašnjim delom stopala. Pre toga je dva puta gađao spoljnom. Ovo je važna pobeda za nas posle poraza od Benfike u Ligi šampiona. Prvo poluvreme nije bilo dobro. Bili smo nepažljivi i mnogo smo grešili. Loše smo gradili akcije. Fejenord nas je pritisnuo, onda smo morali da ubrzamo tempo i igramo na dodit ili dva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter