0
Evropske lige

FOTO: Paris Saint-Germain/Twitter

REZULTAT U POTPUNO DRUGOM PLANU: Mesi i Nejmar ovo nikada nisu doživeli – pre meča, navijači ih ‘častili’ gnusnim uvredama! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.22 u 15:23

U okviru 28. kola francuskog šampionata, PSŽ je na svom stadionu pobedio Bordo rezultatom 3:0.

Parižani su ovom pobedom napravili veliki korak ka tituli, pošto sada na svom kontu imaju 65 bodova, čak 15 više od Nice, koja zauzima drugo mesto na tabeli.

Ipak, rezultat je danas u potpuno drugom planu, jer se mnogo više priča o dešavanjima pre samog meča. Naime, na početku utakmice sa tribina su upućeni zvižduci i razne uvrede na račun Lea Mesija i Nejmara.

– Ku***n sine – pevali navijači Nejmaru, dok su Mesiju zviždali pri svakom kontaktu sa loptom.


Navijače PSŽ-a razbesnela je eliminacija iz Lige šampiona, od Real Madrida. Danas, prvi gol za francuskog giganta postigao je Kilijan Mbape u 24. minutu, da bi prednost Parižana duplirao Nejmar u 52. minutu.

Konačan rezultat postavio je Paredes u 62. minutu, kada je pokupio odbijenu loptu, zaonišao protivničkog golmana i bez većih problema prosledio loptu u mrežu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter