0
Evropske lige

Dusan Vlahovic (C) reacts Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SINOĆ VODIO TIM DO ČUDA, A POTOM IZJAVIO: Vlahović? Razmišljam o rešavanju problema!

Objavljeno: 20.01.22 u 09:52

Antonio Konte o pojačanjima!

Totenhem je sinoć napravio senzaciju kada je duboko u nadoknadi preokrenuo rezultat i sa dva gola Stivena Bergvajna pobedio 2:3 i odneo ceo plen sa King Pauera u severni London. Konte nije bio preterano otvoren prema novinarima posle utakmice, a među igračima koji se dovode u vezu sa „Pevcima“ jeste i Dušan Vlahović kao i Artur.

„Znate da ja ne volim da pričam o igračima drugih klubova. Takođe, ako su drugi klubovi zainteresovani da potpišu ove igrače, ja sam samo razmišljao o rešavanju problema Totenhema,“ ovrnuo se Konte na pitanja novinara o potencijalnim pojačanjima.

Ekipa Totenhema je neporažena od kraja oktobra u Premijer ligi, zaista mnogo bolje izgledaju pod stručnjakom iz Italije, a pošto su ispali iz Liga kupa i Lige konferencija tim sa sever Londona može potpuno da se fokusira na domaće prvenstvo.

Evo kako je izgledao čudesan preokret u sudijskoj nadoknadi sinoć u Lesteru.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter