0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

TOTENHEM DOŠAO DO ČUDESNOG PREOKRETA: Golovi u 95. i 97. minutu za veliko slavlje – Junajted siguran protiv Brentforda! (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.22 u 23:23

Gledali smo fantastičan meč.

Fudbaleri Lestera su u zaostalom 17. kolu Premijer lige dočekali Totenhem. „Lisice“ su povele na ovom susretu, imali su prednost do 95. minuta, ali je Stiven Bergvajn sa dva pogotka doveo Totenhem do čudesnog preokreta i rezultata 2:3.

Pogodak za vođstvo Lestera, postigao je Daka u 24. minutu, dok je izjednačenje stiglo u 38. kada je Kejn zatresao mrežu domaćih. Nakon prvih 45 minuta bilo je 1:1, a uzbuđenja ništa manje nije bilo ni u drugom delu igre.

Do novog vođstva, Lester stiže pogotkom Medisona u 76. minutu na asistenciju Barnsa. Tri minuta kasnije, desio se ključan potez koji je napravio Konte, kada je u igru ubacio Bergvajna. On je prvo u 94. minutu zaradio žuti karton, a samo minut kasnije postigao je gol za 2:2.

Malo ko je verovao da će Totenhem stići do preokreta, a navijače je još jednom oduševio Bergvajn golom u 97. minutu za važnu pobedu Sparsa.

Sa druge strane Mančester junajted je lako izašao na kraj sa Brentfordom, u meču koji se završio rezultatom 1:3. Pogotke za goste postigli su Elanga u 55. Grinvud u 62. i Rašford u 77. minutu. Sa druge strane, strelac jedinog gola za Brentford bio je Toni u 85. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter