0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

PROBLEMI U ARSENALU: Obamejang izbačen iz ekipe!

Objavljeno: 12.12.21 u 14:46

Arsenal ostao bez kapitena

Delovalo je kao pun pogodak kada je Arsenal odlučio da produži ugovor sa Obamejangom prethodne sezone, jer je Gabonac u tom trenutku bio jedan od najboljih igrača Premijer lige i dve godine za redom završavao na vrhu liste strelaca, ali je ljubavi izgleda došao kraj.

Iako je sukob demantovan, iako je Arteta javno govorio sve najbolje o Gaboncu – sve je eskaliralo pred meč sa Sautemptonom. Naime, Pjer Emerik Obamejang se nije našao ni na klupi, a posle meča je Mikel Arteta potvrdio da je napadač odstranjen zbog nediscipline.

“Nažalost, nije u ekipi zbog nediscipline. Nije lako kad vam je kapiten u takvoj situaciji, ali mislim da smo bili vrlo dosledni u odabiru nekih principa o kojima se ne može pregovarati u ekipi, a koje smo postavili u ime kluba. Zbog toga, on juče nije nije deo tima. Šta se desi u svlačionici, tamo ostaje. Ne iznosi se napolje. Rekao sam vam razlog suspenzije i to je to”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter