1
Evropske lige

(191106) -- NAPLES, Nov. 6, 2019 (Xinhua) -- Salzsburg's Erling Braut Halland scores his goal during the UEFA Champions League Group E match between Napoli and Salzsburg in Naples, Italy, Nov. 5, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

VELEOBRT U DORTMUNDU: Borusija skovala plan, ogromno povećanje plate za ostanak Halanda?!

Objavljeno: 24.11.21 u 16:35

Dušan Vlahović i Erling Haland dvojica su najtraženijih napadača na svetu.

I dok je ovaj prvi odlučio da napustio Fiorentinu, ovaj drugi možda ipak ostane u sadašnjem klubu. Naime, Borusija iz Dortmunda će pokušati da ogromnim povećanjem plate privoli mladog igrača da ostane u klubu. Nemački ‘Skaj’, nakon najava iz kluba da ne žele da ga se odreknu bez borbe, donosi informaciju da je klub spreman da Norvežaninu platu sa devet, poveća na čak 18 miliona evra.

Inače, Haland se trenutno oporavlja od povrede i pitanje je da li će se do kraja godine vratiti na teren u dresu kluba za koji je do sada odigrao 69 utakmica, uz učinak od 70 golova i 19 asistencija. Poznato je i da od narednog leta, na snagu stupa klauzula po kojoj može da napusti klub ukoliko neko plati 75 miliona evra, a takvih navodno ima već dosta…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter