0
Fudbal

(191028) -- PARIS, Oct. 28, 2019 (Xinhua) -- Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain celebrates his goal during the Ligue 1 match against Olympique of Marseille at the Parc des Princes in Paris, France on Oct. 27, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

SVETSKI ŠAMPION SE ‘IGRAO’ SA KAZAHSTANCIMA: Vujnović sprečio slavlje Holanđana u Podgorici! (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.21 u 22:52

Kilijan Mbape je četiri puta zatresao protivničku mrežu!

Fudbalska reprezentacija Francuske je deklasirala Kazahstan! Francuzi su opravdali ulogu favorita i plasirali su se na Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će imati priliku da odbrane titulu. Utakmicu u Parizu je završena rezultatom 8:0. Protivnik nije imao rešenje za nemilosrdne ofanzivce Francuske.

Predstava Kilijana Mbape u prvom poluvremenu je ostavila ‘bez daha’ ljubitelje fudbala širom Evrope. As Pari Sen Žermena je postigao het-trik za 32 minuta igre.

Dominirali su Francuzi i svi statistički parametri su bili na njihovoj strani. Aktuelni svetski šampion je nastavio u istom ritmu i nakon pauze. Karim Benzema je u periodu od 55. do 59. minuta postigao dva pogotka.

Adrien Rabio je u 75. minutu bio precizan za 6:0. Nisu domaći želeli da ‘stanu na loptu’. Glavni arbitar je dosudio jedanaesterac u korist Francuske u 84. minutu. Odgovornost je preuzeo Antoan Grizman. As Atletiko Madrida je na rutinski način savladao golmana Pokatilova.

Konačan rezultat postavljen je u 87. minutu. Diabi je uposlio Mbapea, a Kilijan je postigao četvrti pogodak na utakmici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Selekcija Crne Gore je u Podgorici ugostila reprezentaciju Holandije. Domaćin je u finišu meča uspeo da dođe do boda. Favorizovani gosti su imali dva gola prednosti, ali izabranici Miodraga Radulovića se nisu predali do samog kraja.

Ofanzivac Barselone, Memfis Depaj, dva puta je savladao golmana Matiju Šarkića. Holanđanin je bio precizan u 25. minutu sa bele tačke, a zatim u 54. minutu nakon asistencije Damfrisa.

Vezista Boaviste iz Portugala, Ilija Vukotić, vratio je nadu domaćima pogotkom u 82. minutu. U ulozi asistenta našao se mladi Milutin Osmajić.

Nikola Vujnović je izazvao ‘erupciju’ oduševljenja na tribinama stadiona u prestonci Crne Gore. Napadač Voždovca je pogodio za izjednačenje u 86. minutu. Vujnović ove sezone blista u dresu Zmajeva sa ‘Krova’ i jedan je od najboljih strelaca u Superligi Srbije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Rezultati:

Bosna i Hercegovina – Finska 1:3

Norveška – Letonija 0:0

Turska – Gibraltar 6:0

Belgija – Estonija 3:1

Vels – Belorusija 5:1

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter