2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SKANDALOZNI DETALJI: Čovek zbog kog je Stanković napustio konferenciju nije novinar, sve otkrila vlasnica radija!

Objavljeno: 08.11.21 u 17:24

Veliki incident obeležio je konferenciju za medije nakon meča Vojvodina – Crvena zvezda.

Naime, Dejan Stanković je napustio pres salu, nakon pitanja koje je dobio od čoveka koji se predstavio kao novinar. Dan nakon incidenta, Crvenoj zvezdi se javila vlasnica Radija Delta iz Novog Sada, Nevena Đukić, piše ‘Telegraf’.

Kako saznaje ovaj portaj, ona je u dopisu crveno-belima istakla da osoba koja je postavila pitanje Dejanu Stankoviću nije zaposlena, niti je ikada bila zaposlena u Radiju Delta.

– Ne znamo sa sigurnošću identitet osobe koja je lažno predstavila, ali ćemo preduzeti sve potrebne mere da se ispravi greška koja je načinjena. Izvinjavamo se na neprijatnosti svim članovima FK Crvena zvezda i navijačima – stoji u dopisu vlasnice Radija Delta iz Novog Sada.

0
0
2 Komentara
  1. Skandalozno je bezbroj nameštenih utakmica svetskog rekordora crvene zvezde. Vi očigledno nastavljate ovo sve dok je čovečanstva

    0
    0
    Odgovori
    • Umukni bre. Vi saljete navijace na konferencije, i skoro svi se sklanjaju da date gol. Ako ne moze iz penala onda se ponavlja, medjutim Proleter se ne sklanja, pa ne mozete da pobedite. Vi ste cancer srpskog fudbala i sporta uopste.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter