0
Domaći fudbal

(211104) -- BELGRADE (SERBIA), Nov. 4, 2021 (Xinhua) -- Crvena Zvezda's head coach Dejan Stankovic gestures during UEFA Europa League Group F football match between Crvena Zvezda and Midtjylland in Belgrade, Serbia on Nov. 4, 2021. (Xinhua/Predrag Milosavljevic)

STANKOVIĆ NAPUSTIO KONFERENCIJU: Nije želeo da odgovori na provokativno pitanje! (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.21 u 20:55

Nesvadikašnja situacija na konferenciji za novinare. 

Crvena zvezda je uspela da savlada Vojvodinu(1:2) posle velikog preokreta i tako uspevaju da drže korak za Partizan koji im „beži“ pet bodova.

Posle utakmice organizovana je konferencija za novinare na kojoj je jedan od novinara uspeo da izbaci iz takta Dejana Stankovića, a ovaj je napustio salu.

Na provokativno pitanje novinara „“Da li je Vojvodina danas morala da izgubi jer bi u tom slučaju bila velika bodovna razlika između Crvene zvezde i Partizana?“ Stanković nije želeo da odgovori i tako je završio konferenciju.

U sali je u trenutku nastao muk, a tišinu je prekinuo PR crveno-belih Miljan Milošević koij je oglasio kraj konferencije jer mu je novinar rekao da „nije pitao njega, nego Stankovića”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter