0
Ostali sportovi

Bluz rastužio Ojlerse

Objavljeno: 02.03.13 u 14:44

bluz

Hokejaši Sent Luis Bluza su posle velikog prekreta pobedili Emdonton Ojlerse rezultatom 4:2. Imali su „bluzeri“ dva gola zaostatka ali su onda napravili seriju na koju Ojlersi nisu imali ama baš nikav odgovor.

A krenu li su hokejaši Edmontona siloviti, jer su bukvalno u roku od 15 sekundi stigli do 2:0. Igrao se 18. minutu prve trećini kada je Tejlor Hal postigao prvi gol, a potom tek što se krenulo sa centra Rajan Vitni povisio je na 2:0.

Ovaj šok samo je trenutno imao efekat na „bluzere“ koji su već u 4. minutu druge trećine golom Džejdena Švarca smanjili prednost Ojlersa, da bi sredinom istog perioda Kevin Šaternik doneo izjednačenje Sent Luisu.

Do totalnog prekreta Bluz stiže u poslednjoj trećini. Prvo je Vladimir Sobotka postigao treći gol u 5. minutu, a konačnih 4:0 postavio je Dejvid Bejks u pet minuta pre kraja utakmice.

Rezultati:

Edmonton – Sent Luis

Kolumbus – Čikago 4:3 produžetak

Minesota – Anahajm 2:3

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter