2
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

‘GOLMANI NIKADA NE NAMEŠTAJU’: Navijači Zvezde ‘grme’ zbog gluposti golmana Metalca, Poledica se hitno oglasio pa stao na njegovu stranu!

Objavljeno: 29.10.21 u 11:07

Juče je odigrana zaostala utakmica 5. kola Superlige Srbije između Partizana i Metalca.

Izabranici Aleksandra Stanojevića savladali su ekipu Metalca na svom stadionu rezultatom 3:1, a ova utakmica je izvala veliku pažnju javnosti. Naime, o neverovatnom kiksu golmana gostiju Mateje Maslarevića bruji čitava Srbija.

On se pri rezultatu 1:1 poigravao u svom kaznenom prostoru, želeo je da predribla Rikarda, međutim lopta mu je izmakla te je potom faulirao sjajnog golgetera, a glavni arbitar meča je pokazao prstom na belu tačku. Kasnije se ispostavilo da je upravo to bio trenutak koji je prelomio ovaj meč.

Navijači Crvene zvezde na društvenim mrežama burno su reagovali zbog nesmotrenog poteza Maslarevića, a mnogi misle kako je on to namerno uradio.

Povodom ovih optužbi na račun golmana Metalca, oglasio se predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, Mirko Poledica.

– Vidim mnogi posumnjali u utakmicu Partizan – Metalac. Preko 30 god sam u fudbalu i slobodno mogu da kažem da su golmani najpošteniji sportisti, od svih sportista. Za svakog sa kojim sam igrao mogu reći da je ljudina, tako da ko ne zna, golmani nikada ne nameštaju – napisao je Poledica.


Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
2 Komentara
  1. Mirko,nesto si mi bas bio jako grlat u mnogim opravdanim i neopravdanim situacijama za u vezi Zvezde a ovde skaces u odbranu necega sto je prilicno ocito.
    Odavno sumnjam,sada sam siguran ….više si ti bukalo i uzbunjivač crno bele mafije nego li bilo kakav zastitnik sporta i sportista.
    I takvima ce doci kraj.
    Nadam se da cemo ipak nekada gledati realan fudbal….ali dok su ovakvi i zastitnici i predsednici FK i FS…biće tuga

    0
    0
    Odgovori
  2. Pažnja se skreće na golmana, a ne gledaju se druga dva gola i akcije koje su njima prethodile. Isti scenario smo imali i u Bačkoj Topoli za vikend, kada je protiv Partizana dominirala poslednja linija TSC-a na čelu sa Slobodanom Rajkovićem. Dan pre utakmice dao intervju u kome žali što nije prešao u Partizan, ali će dati sve od sebe da ga zaustavi. Dao je komičnim reakcijama. Ove dve utakmice i jesu za UEFA posmatranje, a samo će u Srbiji proći u mraku i kao da se ništa nije desilo. Gromada sa Stanojem do titule i finala LK – Srbija, mediji, fudbal sezona 2021/22

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter