2
Domaći fudbal

Fudbal-FK Partizan Zimske Pripreme Season 2020-2021 Partizan v Rubin Bibras Natkho Natho Antalija, 21.01.2021. foto: Starsportphoto ©

PARTIZAN PREKO NATHA DO BITNE POBEDE: Velika prednost na tabeli za crno-bele! (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.21 u 18:53

Partizan je na domaćem terenu uspeo da savlada Metalac rezultatom 3:1. 

Crno-beli su imali su dobro otvorili meč. Miloš Jojić je poslao sjajnu loptu Rikardu Gomešu koji je izašao jedan na jedan, oklevao je i prvi pokušaj mu je izblokiran. Ipak, lopta se, na sreću napadača Partizana, vratila u njegove noge i završila u mreži.

Metalac je imao spreman odgovor, pa su u narednom napadu pogodili prečku. Velika radost gostiju usledila je u 28. minutu kada je Filip Stuparević zatresao mrežu posle velikog propusta Saničanina.

Na poluvremenu Stanojevića je napravio trostruku izmenu, a kasnije će se ispostaviti da je upravo jedan od rezervi, Natho, bio ključan za dalji tok meča.

Prvo je vezista Partizana zatresao mrežu u 52. minutu vratio predsnot domaćina sa bele tačke, nakon što je sudija Lukić posle starta Maslarevića nad Rikardom dosudio najstrožu kaznu.

 

Igrao se 68. kada prilikom ispucavanja Aleksandra Popovića iz sopstvenog kaznenog prostora, Jojić i Natho izbili pred golmana Maslarevića, Jojić je prosledio loptu Nathu koji je imao lak posao.

Partizan sada ima osam bodova više od Crvene zvezde, ali i utakmicu više. Crno-beli naredno kolo dočekuju Čukarički. Metalac je pretrpeo i četvrti poraz u nizu u ligi, a naredni meč ugostiće Napredak.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter