0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE U TRANSU, RADONJIĆ NAJAVIO POVRATAK!? ‘Borjane, da budeš u Zvezdi i kad se budem vraćao!’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.21 u 22:23

Postao je ‘simbol’ Zvezdinog uspeha!

Danas je svoj 34. rođendan proslavio jedan od najboljih golmana u novijoj istoriji Crvene zvezdeMilan Borjan! Njemu su brojni nekadašnji saigrači čestitali rođendan i poželeli mu sreću u daljoj karijeri.

‘Kapitenu, brate moj ćelavi, znaš ti kako se mi već zovemo! Srećan rođendan, želim ti sve najbolje od srca, puno zdravlja, titula, kupova, Ligi Evrope, Lige šampiona sa našom Crvenom zvezdom. Veliki pozdrav i ljubi te brat.’ – glasila je poruka Vujadina Savića, koji se trenutno nalazi na Kipru!

Usledio je smeh slavljenika i Marka Gobeljića, zbog kako kažu stava koji je Vujadin imao, ‘kao u vojsci’!

‘Borjane, kako si moj ružni kapitenu!? Želim ti sve najbolje, puno zdravlja, ljubavi, uspeha tebi i tvojoj porodici! Znaš kako kažu: ‘Što si stariji, to si bolji – kao vino!’ – glasila je poruka Mičela Donalda!

Poruka koja je izazvala najviše pažnje jeste ona koju je uputio Nemanja Radonjić:

‘Milane, sve najbolje ‘bro’, da si živ i zdrav još 100 godina i da budeš u Zvezdi i kad se ja budem vraćao’ – rekao je Radonjić i time ‘delije’ bacio u trans.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter