1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Preokret Zvezde

Objavljeno: 27.02.13 u 20:43

zvezda-javor-savicevic-starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu na otvaranju prolećnog dela sezone pošto su na svom stadionu savladali Javor 2:1 (0:0).

Prvo poluvreme bukvalno ništa značajno nije donelo, pa zapravo i nema šta značajno o tom delu igre da se kaže, sem da su obe ekipe, a pre svega crveno – beli odigrali prilično rezervisano.

zvezda-javor-lazovic-starsport
Ipak, na svu sreću ljubitelja fudbala drugo poluvreme je bilo sasvim drugačije. Viđeno je ma Marakani mnogo više uzbuđenja, trčanja i borbenosti.

Takođe se pokazalo da kod Zvezde i nema neke značajne promene u igri u odnosu na jesenji deo prvenstva, ali možda suu pitanju bile i teške noge posle napornih priprema.

zvezda-javor-mudrinski-starsport

Javor je imao prvu šansu u drugom poluvremenu kada je Onjila  jedan na jedan izašao pred Bajkovića ali je golman Zvezde dobro odbranio.

Već u sledećem napad gosti stižu do vođstva kada je Momčilović ispratio finu akciju sa desne strane i smestio loptu u mrežu Beograđana.

Tek od tog trenutka Zvezda je krenula da igra i na sreću pristalica crveno – belih Javor je dvaputa kapitulirao vrlo brzo.

Prvo je Vukan Savićević posle duplog pasa sa Mudrinskim savladao golmana Lazovića, da bi to isto učinio nešto kasnije i Luka Milinović za 2:1.

zvezda-javor-milunovic-starsport
U tom periodu su se ređale šanse na obe strane mogao je i Javor do izjednačenja pa čaki novog vođstva jer jeopasno škripalo u zadnjoj liniji Zvezde, ali igrači gostiju nisu bili dovoljno pribrani u završnici, dok je sa druge strane uglavnom Milijaš pretio šutevima sa distance.

Janković je do kraja utakmice izmenama pojačao defanzivu i uspešno sačuvao rezultat protiv nezgodnog Javora.

Foto: starsport

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Preokret Zvezde | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Aw, this was a very nice post. In idea I want to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and certainly not seem to get one thing done.
    nCricvMorawu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter